Nëse doni një shikim të pastër dhe të qartë ja vaji që bën mrekulli në sytë e tu!

5

Vaj i recinit mund të trajtojë në mënyrë efektive sytë e thatëAi mund të luftojë kërpudhat dhe bakteret, të zvogëlojë inflamacionin dhe dhimbjen, dhe gjithashtu të funksionojë si laksativ.Mund ta përdorni atë vetëm pasi të konsultoheni me mjekun tuaj.
Përfitimet e vajit të ricinit janë:
1. Redukton simptomat e syve të thatë
2. Mund të trajtojë inflamacion tek sytë
3. Mund t’i mbani sytë të bukur
Zbatimi i rregullt i vajit të ricinit rreth syve mund t’ju ndihmojë të flini më mirë.Disa njerëz ankohen për acarim të syve ose alergji pas aplikimit të vajit të ricinit në sytë e tyre, prandaj konsultohuni me okulistin para përdorimit.

Comments are closed.