Në Spanjë përleshen prindërit e fëmijëve (VIDEO)

29

 

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Spanjë në të cilën në një përleshje janë përfshi prindërit e futbollistëve bën të ditur gazeta KOHA. Ngjarja ka ndodhur në Majorka, në takimin mes Alar dhe Kolerense, në ligën e dytë regjionale të kategorive të reja. Deri te përleshja ka ardhur pasi në fushë mes vete janë shtyrë fëmijët pas një rasti të dyshimtë. Thuhet se një rast i tillë për herë të parë ka ndodhur në Spanjë. Për më shumë ndiqeni videon.

 

Comments are closed.