Në Shkup protestë kundër trajtimit johuman të kafshëve endacak

1

Shkup, 4 nëntor – Nën moton “Ëndërroj për një nesërme humane”, disa shoqata të mbrojtjes së kafshëve do të mbajnë një protestë në Shkup këtë pasdite në mënyrë që të adresojnë kërkesat për inicimin e metodave njerëzore për kafshët endacake dhe për të gjetur një zgjidhje të përhershme për problemin e sigurimit të një shtëpie për çdo kafshë.

Marshimi i protestës fillon para Parlamentit dhe do të vazhdojë drejt Qeverisë dhe Qytetit të Shkupit. Sipas shoqatave, ekziston një miopi institucionale lidhur me programin “Kap-sterilizo-kthe”, një program për të cilin thonë se asnjëherë nuk është zbatuar me cilësi dhe në tërësi.

Më marshin protestues kundër trajtimit johuman të kafshëve është paralajmëruar pjesëmarrje e një numri të madh të personaliteteve publike.

Shkup, 4 nëntor 2018 (MIA) – Nën moton “Ëndërroj për një nesërme humane”, disa shoqata të mbrojtjes së kafshëve do të mbajnë një protestë në Shkup këtë pasdite në mënyrë që të adresojnë kërkesat për inicimin e metodave njerëzore për kafshët endacake dhe për të gjetur një zgjidhje të përhershme për problemin e sigurimit të një shtëpie për çdo kafshë.

Marshimi i protestës fillon para Parlamentit dhe do të vazhdojë drejt Qeverisë dhe Qytetit të Shkupit. Sipas shoqatave, ekziston një miopi institucionale lidhur me programin “Kap-sterilizo-kthe”, një program për të cilin thonë se asnjëherë nuk është zbatuar me cilësi dhe në tërësi.

Më marshin protestues kundër trajtimit johuman të kafshëve është paralajmëruar pjesëmarrje e një numri të madh të personaliteteve publike.

Comments are closed.