Në Rusi për një ditë janë regjistruar 317 raste të vdekjes nga Kovid-19

11

Moskë, 21 tetor – Në Rusi në 24 orët e fundit janë paraqitur 317 raste të vdekjes nga pasojat e koronavirusit të ri, që është numër më i madh nga fillimi i pandemisë.

Në Rusi deri tani kanë vdekur 24.952 pacientë.

Në të njëjtën kohë janë regjistruar 15.700 persona të saposëmurë dhe pothuajse 11.000 njerëz të shëruar.