Në një objekt hotelerik në Haraçinë janë zbuluar rreth 200 persona në një dasmë

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Inspektorati i Tregut natën e kaluar zbuluan rreth 200 persona që morën pjesë në një dasmë në një restorant në fshatin Haraçinë të Shkupit.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme informuan se aksioni ishte kryer rreth orës 21 dhe se do të ngrihen parashtresa përkatëse.