Në Madrid, protestohet kundër luftës me dema

43

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e kafshëve kanë protestuar sot në Madrid kundër traditës së dyluftimit me demat në Spanjë, i njohur si Bullfighting. Demonstruesit qëndruan në qendër të kryeqytetit spanjoll dhe kishte një mesazh të vetëm “Bullfighting është i dhunshëm dhe duhet parandaluar”, raporton AP.