Në Kumanovë, mbahet koncert i muzikës klasike

21

Kumanovë, 25 shtator – Në qytetin e Kumanovës, sonte u mbajt koncerti i muzikës klasike organizuar nga shoqata kulturore edukativa Antiteza.

Në këtë koncert ka interpretuar violinisti i njohur Blerim Grubi dhe në piano ka qenë Arjana Kuriu Grubi, shkruan gazeta KOHA.

Qytetarët e Kumanovës janë ndar të knaqur nga aktiviteti i realizuar pas disa muajve ndërpreje të jetës kulturore në këtë qytet si pasoj e masave të marra për parandalimin e virusit korona.(koha.mk)

Comments are closed.