Në komunën e Gostivarit ka 79.411 votues, sot votojnë 17 qytetarë

Gostivar, 20 prill –  Të drejtën e votës sot në komunën e Gostivarit do ta shfrytëzojnë 17 qytetarë të cilët për shkak të  problemeve shëndetësore janë paraqitur në komisionin komunal zgjedhore dhe kërkesat e tyre janë pranuar.

Kryetari i KKZ-së Gostivar, Mustafa Musliu  konfirmoi se janë siguruar të gjitha kushtet për zbatimin e raundit të parë nga zgjedhjet presidenciale.

“Katër persona që janë në arrest nuk janë paraqitur për të votuar, ndërsa një persona  nuk i ka plotësuar kushtet që të votojë sot. Janë siguruar të gjitha kushtet për zhvillimin e votimit pa pengesa”, tha Musliu.

Në zgjedhjet presidenciale në listat zgjedhore  janë regjistruar 79.411 qytetarë me të drejtë vote.