Në Kavadar një mësues pozitiv ka izoluar një kolegë dhe 22 nxënës, janë infektuar edhe tre persona mjekësor

15

Kavadar, 28 tetor – Një mësues pozitiv ka izoluar një koleg dhe 22 nxënës, janë sëmurë edhe tre mjekë në Kavadar, këtë informacion e konfirmoi për MIA dr. Riste Jovanovski, epidemiolog specialist pranë Qendrës së Kavadarit për shëndet publik.

Në 24 orët e kaluara në Kavadar janë konfirmuar 18 raste me koronavirus, gjashtë në Negotinë dhe një në Rosoman. Ata janë të moshës 8-71 vjeç.