Në Gostivar deri në orën 15 kanë dalë 16.109 persona

9

Gostivar, 30 shtator – Sipas të dhënave të fundit të përpunuara në komunën e Gostivarit të drejtën e votës e kanë shfrytëzuar 16.109 persona ose afërsisht 20,3 për qind nga numri i përgjithshëm i Listës Zgjedhore. Deklarimi për referendum në komunën e Gostivarit sipas informacioneve të KKZ-së po zhvillohet pas ndërprerje ose pengesa dhe deri më tani nuk kishte pasur parregullsi të paraqitura.

Comments are closed.