Në fillim qeshën me emrin e saj, por pastaj mbetën pa fjalë (VIDEO)

26

Një grua, e quajtur Panda, kishte lindur kur nëna e saj kishte qenë në burg. Ajo mori pjesë në audicion të “America’s got talent”. Kur u prezantua, të gjithë qeshën me emrin e saj, shkruan lajmi.net Mirëpo, pasi filloi këngën, publiku dhe juria u shtangën. Ata u mahnitën nga zëri i saj dhe e pritën me duartrokitje kandidaten Panda. Shikojeni videon dhe njihni Pandën dhe zërin e saj të mrekullueshëm.

Comments are closed.