Në Bogorodicë, Tabanovcë dhe Bllacë pritet deri 45 minuta

2

Shkup, 8 gusht – Në vendkalimet kufitare Bogorodicë, Tabanovëc dhe Bllacë automjetet vonohen nga 30 deri 45 minuta, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka vonesa të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, kumtoi LAMM.

Nga LAMM  rekomandojnë shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetet, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve. Kjo veçanërisht ka të bëjë  për rrugët Katllanovë-Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Comments are closed.