Në Bogorodicë dhe Tabanoc pritet prej 30 deri në 45 minuta

Shkup, 17 gusht – Intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë mjediseve të qyteteve gjithashtu është rritur. Rritje të frekuencës së automjeteve ka në vendkalimet kufitar Bogorodicë dhe Tabanoc ku koha e pritjes është pritet prej 30 deri në 45 minuta.
Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë, nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga shteti.
LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje