Në Bogorodicë dhe Tabanoc pritet deri në gjysmë ore

2

Shkup, 20 gusht  Në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc pritet prej 15 deri në 30 minuta, derisa në vendkalimet tjera kufitare nga ana maqedonase nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM në informatën e publikuar sot njofton se komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër rrugë të thata.

Comments are closed.