Në Bllacë, shqipja bashkë me maqedonishten (FOTO)

Shkup, 24 janar – Pas Tabanocës, edhe në vendkalimin kufitar në Bllacë – të gjitha shenjat e kontrollit kufitar tashmë janë edhe në gjuhën shqipe.

Që sot, krahas maqedonishtes dhe anglishtes, shenjat si të policisë, ashtu edhe ata të doganës, janë edhe në shqip.

Mbishkrimet janë vënë në iniciativë të Drejtorisë së Doganave, ndërsa respektimi i shqipes ishte edhe zotim i zëvendësdrejtorit Muharrem Asani. (koha.mk)

Advertisements