Në 193 paraqisni zjarre dhe ndotës

8

Shkup, 5 janar – Numri i telefonit është i hapur non stop, ndërsa inspektorët menjëherë sapo të marrin informatën dalin në terren.

Ndotës të ajrit, ndezës të zjarreve dhe zjarre nëpër hapësira publike qytetarët mund ti paraqesin në numrin e telefonit 193 që është i hapur 24 orë, rikujton Inspektorati shtetëror për ambient jetësor.

 

Comments are closed.