Ndotja e ajrit sonte në Prishtinë tejet e pashëndetshme

Qytetarët e Prishtinës po vazhdojnë të jetojnë me ajër të ndotur që rrezikon shëndetin e tyre.

Përderisa jemi në sezonin e dimrit dhe normalisht ajri do të duhej të ishte më i pastër, këtë herë po ndodhë e kundërta, pasiqë  ndotja e ajrit sonte në Prishtinë ka arritur në shkallën e 365.

Ndryshe, Prishtina prej kohësh kryeson listën e vendeve me ajrin më të ndotur në botë.