Ndihma për pagesën e rrushit të shitur për verë do të zbatohet edhe për gjashtë lloje të tjera

18

Shkup, 23 korrik – Qeveria sot e miratoi Propozim vendimin për plotësimin e Vendimit për konfirmimin e ndihmës shtesë si masë për pagesën e rrushit të shitur për verë.

Siç njoftoi pres shërbimi qeveritar, zgjerohet zbatimi i masave dhe i llojeve të rrushit të verës: sirah, malvatia, gurginden, kratoshia, semijon dhe muskat otonel.

Në njoftim citohet se qëllimi i vendimit është që prodhuesit e këtyre llojeve të rrushit të mos vihen në pozicion të pavolitshëm lidhur me prodhuesit e tjerë të rrushit për verë.

Comments are closed.