Ndërroi jetë lehona nga Kumanova, pozitive në Kovid-19

28

Ka ndërruar jetë lohona nga Kumanova e cila ishte e infektuar me Kovid-19. Informacionin e kanë konfirmuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Lehona e moshës 27-vjeçare nga Kumanova, në Klinikën e Gjinekologjike dhe për Akusheri ishte pranuar më 31 mars, me shenja të zvogëlimit të ujit të placentës, për çfarë ka lindur me operacion cezarian.

Për shkak se kishte pasur simptome dhe familjar të infektuar me Kovid-19, i është marrë strisho. Rezultat u kumtuan më 31 mars dhe të njëjtat ishin pozitive.

Comments are closed.