Sabri Godo: “Koha eshte nje gazete unikale dhe luftarake. I jap vehtes privilegjin te quhem bashkepunetor i kesaj gazete…Shqiptaret ne Maqedoni tani mund te mburren se kane nje shtylle te tyren e ajo eshte gazeta KOHA..”
Bul. Goce Delçev nr.11, Skopje 1000, Macedonia

Tel.: +389 2 317 9904
Email: koha@koha.com.mk
Web: koha.mk


[recaptcha]

See It Here custom writing .