Mucunski: Duhet të thirremi në kompromis dhe jo në datë për mbatjen e zgjedhjeve

21

Shkup, 28 maj – Timço Mucunski nga VMRO-DPMNE, nuk përgjigjet nëse 5 Korriku është e pranueshme si datë për mbajte të zgjedhjeve parlamentare. Ai thotë se të gjitha vendimet si caktimi I 12 prillit si datë e zgjedhjeve, si dhe shtyrja e tyre për shkak të rrethanave të krijuara për shkak të pandemisë, janë bërë me kompromis dhe pikërisht në kompromis thirret edhe këtë herë. Mucunski thotë se VMRO e dha propozimin e saj, që është fundit gushti ose fillimi shtatorit për si periudhë më e përshtatshme për realizim të procesit zgjedhor pas konsultimeve me ekspert të shëndetësisë. Në emisionin Rruga Drejt Mucunski thotë se askush nuk duhet të thirret në datë, por në kompromis.

Comments are closed.