MPPS: 24 maji, ditë jo-pune për të gjithë qytetarët

58

Shkup, 18 maj – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) njofton të gjikthë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut se 24 maji do të jetë ditë jo-pune për të gjithë qytetarët.

“Në përputhje me Ligjin për festat, 24 maj 2021, e hënë, “Shën Kirili dhe Metodi”, është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Ministria për Punë dhe Politikë Sociale.