Mposhti edhe sëmundjen malinj dhe koronën, bie zilja në Klinikën Pediatrike

48

Shkup, 7 maj – Sot sërish ka rënë zilja në Klinikën Pediatrike në Shkup. Kështu, është njoftuar se edhe një fëmijë ka mundur sëmundjen.

Këtë herë bëhet fjalë për të voglën Ana, e cila gjatë qëndrimit në këtë Klinikë luftoi edhe me virusin Covid-19, edhe me sëmundjen malinje.

“Nuk ka gëzim më të madh, kur nëna përqafon fëmijën e shëruar”, njoftuan nga Klinika.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdetska.klinika.16%2Fvideos%2F338401090950520%2F&show_text=false&width=267