MPJ e Gjermanisë: I dëshirojmë mirëseardhje partnerit të ri të NATO-s

Shkup, 6 shkurt – Ministria e Punëve të Jashtme të Gjermanisë sot uroi nënshkrimin e Protokollit aderues së Republikës së Maqedonisë për anëtarësim në Aleancën Veriatlantike, duke i shprehur mirëseardhje partnerit të ri të NATO-s.

“Republika e Maqedonisë së Veriut e ardhshme është në rrugën të bëhet aleate e NATO-s. Protokolli aderues është nënshkruar tani presim ratifikim nga secili vend anëtar. Falë marrëveshjes për emrin midis Shkupit dhe Athinës me padurim presim që t’i dëshirojmë mirëseardhje partnerit të ri të NATO-s”, qëndron në profilin në Tuiter të MPJ-s gjermane.