MPB: Shqiptohen 169 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

27

Shkup, 14 korrik – Policia ka shqiptuar 169 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse në 24 orëshin e fundit në territorin e gjithë shtetit.

“Gjatë 24 orëve të fundit 13/14.07.2020  në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën për  mosmbajtje të maskës në fytyrë janë regjistruar 169 shkelje”, thuhet në kumtesën e MPB-së.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon te qytetarët t’i respektojnë  masat dhe protokollet e sjellura nga Qeveria  me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19. (koha.mk)