MPB ka regjistruar 701 shkelje për mosmbatje të maskës

17

Shkup, 20 shtator – Shtatëqind e një shkelje janë ka regjistruar Ministria e Punëve të Brendshme gjatë 24 orëve të fundit lidhur me masën për mosmbajtje të maskës.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19. 

Comments are closed.