Mos u gënjeni nga interneti, realiteti është ndryshe (FOTO)

120

Një grua që mendonte se po e rezervonte një hotel me një pishinë të madhe është por kur arriti atje është zhgënjyer.

Kur arriti në hotelin ku kishte rezervuar gjeti vetëm një vaskë e vogël.

Jenny Kershaw nga Manchester, publikoi foton në Twitter për të treguar diferencën ndërmjet hotelit në Booking.com dhe atij që ishte në realitet.

“Pishina jonë në hotelin në Vietnam… booking.com VS realiteti,”-shkruajti ajo.

Mendohuni dy herë përpara se të rezervoni online.

Comments are closed.