MORFINA: Bukuroshja me shumë kurora (FOTO)

20

Ka fituar deri më tani shumë kurora si më e bukura e vajzave shqiptare. Morfina Hasani është një nga bukuroshet e radhës që vjen në intervistë për InfraRed të gazetës Koha. Vajza kosovare tregon se ka një projekt të ri të cilin do e zbulojë këtë vit si dhe gjëra të pathëna për të

KOHA: Cili është sekreti i formave të bukura fizike?

Jam shumë e kujdesshme në ushqim edhe pse ka ndonjë fazë që shtoj shumë në peshë.

KOHA: Cila mendoni se është arma juaj më e fortë si modele?

Jam unë, nuk kam investime në trup.

KOHA: Fillimet tuaja në karrierë, sa të vështira kanë qenë?

Shumë, mbasi ju besova shumë njerëzve, në të vërtetë ata ishin kundërshtarët e mi.

KOHA: Në këto momente po shijon famën apo suksesin?

Pa sukses nuk ke famë por në këto muajit e fundit jam tërhequr pak duke bërë një plan të ri dhe më ka marrë kohë pak që të jem më e saktë në projekt.

KOHA: Si vishesh në jetën e përditshme?

Varet nëse kam obligime jashtë jam pak më e kujdesshme kurse në mesin e shoqërisë time jam më tip sportive.

KOHA: Thashethemet, të prekin kur dëgjon të thuhen për ty?

Në fillim po se nuk mundesha të imagjinoja se aq shumë ka tradhti, por tani e shoh më shumë si pjesë të shout.

KOH: Jeni për martesë, apo bashkëjetesë?

Jam për një jetë të lumtur, nuk luan rol që shkruan në dokumentet e martuar…

KOHA: Jeta private, si po shkon?

Shumë mirë, më mirë se për dikë duket ndryshe.

KOHA: Kush jeni ju me pak fjalë?

Bukuroshja me shumë kurora dhe konkurrenca e shumë vajzave.

Comments are closed.