“Monstra”, lirohen dhe Haki Haziri e Agim Ismailloviçi nga burgu i Idrizovës

116

Në këto momente janë liruar edhe dy të akuzuarit e tjerë Haki Haziri e Agim Ismailloviçi nga burgu i Idrizovës. Gjykata Supreme ka vendosur që për katër nga gjashtë të akuzuarit për rastin Monstra të ndërpritet masa e paraburgimit. Të njëjtit do të mbrohen në liri me obligimin që dy herë në javë të paraqiten në Gjykatën Penale Shkupi 1.

Comments are closed.