Momenti kur kali i detit mashkull lind rreth 100 të vegjël

1

Një kalë deti mashkull i bardhë është filmuar duke lindur dhjetëra foshnje! Po, po një baba duke lindur.

Femrat e kalit të detit depozitojnë vezët e tyre në një qese në pjesën e përparme të meshkujve, ku ato fekonduar.

Më shumë se 100 foshnje të kalit të detit kanë lindur në një akuarium të Sidneit si pjesë e një programi të shumimit në robëri për të ndihmuar në shpëtimin e kalit të detit të Bardhë të rrezikuar.

Programi i shumimit është një bashkëpunim midis Sea Life Sydney Aquarium, dhe Universitetit të Teknologjisë në Sidnei.