Mogherini në maj viziton Tiranën, takohet me Ramën dhe përfaqësues të opozitës

10

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Europian për Punët e Jashtme dhe Politikën e Sigurisë, Federica Mogherini do të vizitojë Tiranën me datë 8 dhe 9 maj.

Mogherini pritet të takojë kryeministrin Edi Rama dhe pjesëtarë të opozitës.

Vizita e saj vjen disa javë para se Komisioni Europian te publikojë rekomandimin për hapjen ose jo të negociatave për Shqipërinë dhe 1 muaj para se në vendin tonë të zhvillohen zgjedhjet vendore te 30 qershorit.