Mjeku më i ri në botë tash është profesor universiteti

2

Sot bëhen 23 vjet që kur indiano amerikani, Balamurali Ambati, 17 vjeç, diplomohet për mjekësi duke u bërë mjeku më i ri në botë. Në moshën 11 vjeçare, Ambati përfundoi shkollën e mesme dhe u bë bashkë-autor i një libri mbi SIDA-n. Kur kishte 13 vjeç, ai mbaroi universitetin e New Yorkut dhe pas 4 vjetësh mori diplomën e mjekut okulist. Aktualisht, Dr Ambati është profesor në Universitetin e Utahs.

Comments are closed.