Mjegull në Kodër të Diellit, dukshmëria është ulur nga 80 deri në 100 metra

Ulje të dukshmërisë prej 80 në 100 metra për shkak të mjegullës sonte ka në Kodër të Diellit, kumtoi Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet në vende-vende nëpër rrugë të lagështa. Intensiteti i trafikut në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.(koha.mk)