Mjegull në aksin Tetovë – Kodra e Diellit

12

Shkup, 7 shkurt  – Dukshmëri e zvogëluar prej 40 deri në 50 metra për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në aksin rrugor nga Tetova drejt Kodrës së Diellit.

Në rrugët e tjera të shtetit komunikacioni po zhvillohet nëpër rrugë vende- vende të lagështa.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka ndalesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti. 

Comments are closed.