Mjegull dhe dukshmëri e ulët nga fshati Lisec drejt Kodrës së Diellit

Shkup, 20 janar – Dukshmëri e ulët deri në 50 metra për shkak të mjegullës ka në aksin rrugor prej fshatit Lisec në drejtim të Kodrës së Diellit, informojnë këtë mëngjes nga LAAM.

Na akset e tjera rrugore në vend, trafiku po zhvillohet vende-vende në rrugë të lagështa.

Intensiteti i trafikut jashtë zonave urbane është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga shteti.