Miss Rusia konvertohet në myslimane

Oskana Voevodina është bërë gruaja e sulltanit të Malajzisë. Oskana Voevodina është bërë gruaja e Sultan Muhammad V, pasi u konvertua në islam.

Lajmi ka ‘vërshuar’ rrjetet sociale, ku thuhet se Oskana u martua në Sallën e Koncerteve BArvikha, në Moskë, tre ditë më parë.

“Merdeka.com”, ka renditur disa fakte rreth Voevodinës, ku ndër të tjera thuhet se besohet që ajo ka 25 vjet, ndërs në moshën 22 vjeçare u zgjodh “Miss Moska”.

Bazuar në një foto, ajo u konvertua në islam më16 prill të këtij viti dhe emri i saj tani është Rihana Oxana Gorbatenko.

Megjithatë ka pak informacione nga mediet malajziane rreth martesës së këtij çifti.