Ministrja ulet në shkallë të vagonit pasi nuk kishte vend të mjaftueshëm

6

Të gjithë udhëtarët e rregullt të trenave me siguri se janë ballafaquar me lloj-lloj peripecish në trenat e stërmbushur me njerëz, por një gjë e tillë i ka ndodhur edhe ministres Doris Leuthard gjatë udhëtimit të saj në Cyrih.
Në të vërtetë, këshilltarja federale, e ngarkuar për Ministrinë e Transportit, është dashur të udhëtojë e ulur në shkallët e trenit që do të dërgonte në SRF, për shkak të mungesës së vendit në vagon, shkruan “20 Minutes”. Incidenti ndodhi mbrëmjen e së premtes, njofton televizioni zviceran në një Tweet me foto, ku shihet shpina e saj dhe përpjekja për të klasifikuar dosjet e saj me një bashkëpunëtore femër.
Doajneja e Këshillit Federal është dashur të merrte pjesë në programin e famshëm debativ “Arena”. Tema e këtij debati ka qenë çështja e biçikletave për të cilën zviceranët duhet të vendosin më 23 shtator. Një ekip i medias sociale e ka fotografuar politikanen nga Aargau, duke e përshkruar foton si “jashtëzakonisht simpatike” dhe duke shtuar komentin: “Herën tjetër është më mirë të vini me biçikletë në “Arena”, apo jo Zonja këshilltare federale? ”. Në Twitter, nga ana tjetër, shumë përdorues të internetit kanë konstatuar se ky është vetëm një veprim i pastër komunikimi nga ana e Doris Leuthardit.

Comments are closed.