Ministri Spasovski për vizitë në Prilep

Shkup, 21 korrik – Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sot do ta vizitojë Stacionin policorë në Prilep dhe vetëqeverisjen lokale, përcjellë KOHA.

Siç kumton MPB, Spasovski ku do të ketë takime me kryetarin e komunës Ilija Jovanovski, ndërsa pastaj do të marr pjesë në seancën e Këshillit lokal për parandalim. (koha.mk)