Ministri Shaqiri takon ambasadoren Galovej: Vazhdon bashkëpunimi për profesionalizimin e administratës

9

Shkup, 21 tetor – Me ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar, ekselencën e saj Rejçel Galovej, u dakorduam që bashkëpunimi i suksesshëm reciprok do të vazhdojë edhe më tej me hapa konkrete, me qëllim të mundësimit të profesionalizimit të administratës, e cila do të punojë në mënyrë transparente dhe profesionale dhe do të jetë shërbim i vërtetë i qytetarëve. 

Publiée par Jeton Shaqiri sur Mercredi 21 octobre 2020