Ministri Shaqiri priti në takim përfaqësuesen e UNDP Sakahjan: Vazhdon bashkëpunimi i suksesshëm

8

Shkup, 15 tetor – Sot, Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Jeton Shaqiri priti në takim përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së në vend Narine Sakahjan.

Në takimin e punës u diskutua lidhur me aktivitetet aktuale dhe ato të cilat do të realizohen në të ardhmen, të cilat UNDP-ja i ka në bashkëpunim me Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratës.

“Bashkëpunimi i deritanishëm u vlerësua si i suksesshëm dhe do të vazhdojë edhe në periudhën në vijim”, kështu është shprehur mes tjerave pas takimit ministri Shaqiri.