Ministri Nuredini takohet me ambasadorin iranian, Karimi

9

Shkup, 18 korrik – Mjedisi jetësor është lartë në agjendën politike të Iranit, është theksuar në takimin e sotëm të ministrit të Ekologjisë Naser Nuredini me ambasadorin e Iranit, Hosein Karimi.

“Drejtoria e mjedisit jetësor është organizatë speciale qeveritare, i udhëhequr personalisht nga presidenti i Iranit, institucion i gatshëm të bashkëpunojë në tema të interesit të përbashkët”, thuhet në komunikatën e pres shërbimit të Ministrisë së Ekologjisë.

Ministri Nuredini ka shprehur kënaqësinë rreth gjetjes së temave të përbashkëta qeveritare për bashkëpunim në balancën mes zhvillimit të qëndrueshëm dhe përfitimit ekonomik.(koha.mk)

Comments are closed.