Ministri indian i Punëve të Brendshme pozitiv në Kovid-19

20

Nju-Delhi, 2 gusht – Ministri i Punëve të Brendshme i Indisë, Amit Shah sot kumtoi se është pozitiv në Kovid-19 dhe se është hospitalizuar.

Shah është njëri prej politikanëve më të fuqishëm në Indi dhe bashkëpunëtor i afërt i kryeministrit Narendre Modi, ndërsa Ministria e tij ka rol të rëndësishëm në përpjekjet për shuarjen e pandemisë me koronavirusin e ri në vend.

Shah në Tuiter porositi se të gjithë me të cilët ka qenë në kontakt të shkojnë në vetizolim dhe të testohen.

Në Indi me koronavirusiin e ri janë infektuar gjithsej 1.757.393 persona, nga të cilët 37.452.