Ministri Edmond Ademi për vizitë në Mal të Zi

6

Shkup, 24 shkurtMinistri i obliguar për diasporë, Edmond Ademi sot dhe nesër do të qëndrojë për vizitë pune në Mal të Zi.

Gjatë qëndrimit në Podgoricë, është planifikuar takim me ministrin e Kulturës të Malit të Zi, Aleksandar Bogdanociq dhe drejtorin e Drejtorisë për diasporë, Predrag Mitroviq.

Në fokus të bisedimeve do të jetë përforcimi i bashkëpunimit bilateral për çështje lidhur me diasporën, si dhe këmbimi i mendimeve për përvojat e dy shteteve me UNESKO-n.

Është paraparë që ministri Ademi të takohet edhe me përfaqësues të shoqatave të Maqedonisë së Veriut në Mal të Zi.

Comments are closed.