Ministri çek i Punëve të Brendshme pozitiv në koronavirus

23

Pragë, 21 tetor – Zëvendëskryeministri dhe ministër çek i Punëve të Brendshme Jan Hamçek konfirmoi se është pozitiv në koronavirus.

Hamçek (41) është në krye të Shtabit të krizës për luftë kundër virusit.

Ai është lider i Partisë socialdemokrate, partner më i vogël në koalicionin qeveritar.