Miloshev: Të gatshëm të përballemi me situatën, po e ndjekim gjendjen me shumë vëmendje

1

Shkup, 26 shkurt – Sekretari shtetërorë në Ministrinë e shëndetësisë, Vladimir Miloshev përmes një statusi në rrjetet sociale është shprehur se tashmë institucionalisht janë të gatshëm për përballje me secilën situatë ndërkohë që po ndjekin nga afër gjendjen me shumë vëmendje dhe atë 24 orë.

‘Jemi të gatshëm për veprim në secilën situatë gjatë gjithë 24 orëve. Qytetarët të jenë të qetë sepse gjendja po ndiqet me shumë vëmendje’, është shprehur kështu Miloshev.(koha.mk)

Подготвени сме за постапување за секакви ситуации, во тек на 24 часа!Граѓаните да бидат спокојни. Состојбата будно се следи !

Publiée par Vladimir Milosev sur Mercredi 26 février 2020

Comments are closed.