Mikullovci e ka gati fjalimin e kthimit në Kuvend

Adem Mikulloveci ka qenë deputeti më i vjetër i Kuvendit.

Nëse ai kandidon dhe e fiton dhe një mandat – tashmë fjalimin e ka gati.