Mijallkovi përjashtohet nga VMRO-DPMNE

Ish shefi i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim, Sasho Mijallkov është përjashtuar nga partia e tij amë VMRO-DPMNE. Përkundër mos pajtimit të një numri të konsiderueshëm të anëtarësisë së partisë, kreu i partisë Hristijan Mickovski e ka miratuar vendimin për largimin e Mijallkovit nga strukturat e partiake. Vendimi është marrë në mbledhjen e sontme të Komitetit Qendror të VMRO-DPMNE-së.