Mickoski: Gruevski është në komunikim të fshehtë me qeverinë

Shkup, 19 shtator – Gruevski është në komunikim të fshehtë me qeverinë, pohon kryetari i VMRO-DPMNE-së opozitare Hristijan Mickoski për gazetën gjermane “Frankfurter altemajne cajtung”.

Për të nxjerrë ndryshimet kushtetuese, qeveria po përgatit marrëveshje të pista, tha Mickoski.

Mickoski më tej shton nuk do të kalojnë planet e qeverisë për përçarjen e partë dhe se ndryshimet kushtetuese nuk do të kalojnë nëse nuk pranohet kërkesa e tij për zbatim e shtyrë të tyre.

Advertisements