MEVLAN ZEKA: Nuk dorëzohem kurrë (FOTO)

47

Një nga futbollistët më të njohur dhe kërkuar në Kosovë, i suksesshëm që në moshë të re Mevlan Zeka vjen në një rrëfim pak më ndryshe për jetën e tij në InfraRed të gazetës KOHA

Bisedoi: Blerand REXHEPI

KOHA: Çfarë është lumturia absolute për ju?

Lumturia absolute është kur familjen e kam me shëndet të mirë dhe të lumtur.

KOHA: Hera e fundit që keni qeshur me shpirt?

Kam qeshur shumë me bashkëlojtarët në rrjete sociale.

KOHA: Tipari kryesor i karakterit tuaj?

Karakterin e fortë dhe nuk dorëzohem kurrë.

KOHA: Defekti juaj kryesor?

Defekti temperament në raste të tilla.

KOHA: Ndaj cilave gabime jeni më tolerant?

Gabime të paqëllimshme.

KOHA: Hera e fundit që u përlotët?

Hera fundit kur jam përlotur kur babai im vdiq në moshë të re, ku prej atij momenti unë nuk ndjehem më i plotë, hakut prindit nuk do t’i dalim kurrë.

KOHA: Udhëtimi juaj i preferuar?

Udhëtimi është shëtitje nëpër botë, kudoqoftë vetëm udhëtim, i preferoj të gjitha.

KOHA: Shkrimtarët tuaj më të dashur?

Ismail Kadare.

KOHA: Pija juaj e preferuar?

Kokosi.

KOHA: Si do të dëshironit të vdisnit?

Dëshiroj të vdes si babai im.

KOHA: Po të ndodhte të takonit Zotin, çfarë do t’i thoshit?

I pa gabueshëm është vetëm i madhi Zot, ne të gjithë gabojmë prandaj duhet të bëjmë vepra të mira sa më shumë dhe gabime sa më pak.