Mësuesja jep dorëheqje sepse luante filma porno (FOTO)

404

Një mësuese u detyrua të japë dorëheqje pasi u ekspozua si pornostare. Nxënësit dhe kolegët e Svetlana Topol zbuluan se mësuesja kishte një profesion të dytë. Madje, në filma porno ajo ishte specializuar për rolet si nxënëse shkolle. 27-vjeçarja punonte si mësuese në një shkollë prestigjioze në Shën Petersburg të Rusisë. Topol është e martuar dhe shihej nga mësueset e nxënësit si një njeri modest, pasi nuk vishte rroba dhe nuk mbante shumë makijazh. Deri në momentin kur u zbulua historia e saj…

Comments are closed.